Spirit Hotel Thermal Spa*****superior

2013 óta dolgozom a SpiritOne Kreatív ügynökségnél, ahol egyik fő partnerünk a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior. Dedikáltan 2014 eleje óta dolgozom a Spirit Hotellel.
Online projekt managerként működtem közre a www.spirithotel.hu website megújításában. A szállodai vezetés igényeit igyekeztem közvetíteni a fejlesztők felé, miközben a webdesign-t a grafikus kollégákkal együttműködve készítettük.

2016 augusztusa óta online marketing feladatokat is ellátok a Hotel részére.

Főbb feladataim a napi szállodai online marketingben

Adwords és Facebook kampányok

Kampányok menedzselése (szerintem az egyik legprofibb magyarországi partnerrel közösen, a Growww Digital-al)

Analytics

Riportok készítése, folyamatos viselkedés elemzés.

Hírlevelek és eDM

Havi szinten több reszponzív eDM-et és hírlevelet készítek, több nyelven. Ezeket a hírlevél küldő rendszerben készítem el HTML – CSS alapon. A kiküldött levelek sikerességéről minden hónapban statisztikát készítek, figyelembe véve a megnyitási arányokat, átkattintási arányokat és a konverziós arányt.

Landing oldal

Kampányokhoz készítek landing oldalakat, melyek a kampányok sikerességéhez nagyban hozzájárulnak. Landing oldal készítő szoftvert alkalmazok, HTML és CSS alapokon, a best practice szerint. A landing oldalak teljesítményét is folyamatosan mérem, tesztelem, hogy lehet nagyobb konverziót elérni egy-egy kampánnyal.

Viselkedés alapú kampányok

OptiMonk kampányokat is alkalmazok egy-egy kampány erősítésére. Viselkedés alapú popup-okat állítok be, hogy mikor és kinek, mi jelenjen meg. Ennek a beállításait napi szinten ellenőrzöm, és állítgatom, finom hangolom.

Blog

A szöveget nem én írom, a blog felépítését készítem el. WordPress alapot használok a blognak.

Tartalommarketing

A közösségi média anyagokat feleségem, Szabó-Vörös Tamara készíti.

Egyéb online marketinggel kapcsolatos tevékenységek végzek.

Szeretem, ha a számok beszélnek, és kerülöm a bullshit-et.

 

A Spirit Hotelben újonnan létrehozott mySPIRIT egészségprogram weboldalán, és koncepciójának kialakításában is aktívan részt vettem. A mySPIRIT egészségprogram arculatának, weboldalának kialakításában, website design megjelenésél online projekt managerként működtem közre.
A mySPIRIT egézségprogram applikációjának fejlesztését is segítettem.

A Spirit Hotel által üzemeltetett mySPIRIT egészségprogram saját, magyar termék nagydíjat nyert termékeinek webshopját én készítettem el.

 

Az általunk tervezett spirithotel.hu kezdőoldala:

Az általunk tervezett myspirit.hu kezdőoldala:

Az általunk tervezett myspirit applikáció kezdőoldala: