SpiritOne Kreatív Ügynökség

2013 óta dolgozom a SpiritOne Kreatív ügynökségnél, ahol fő partnerünk a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior és a NaturMed Hotel Carbona ****superior. Dedikáltan 2014 eleje óta dolgozom a Spirit Hotellel.
Online projekt managerként működtem közre a spirithotel.hu website megújításában. A szállodai vezetés igényeit igyekeztem közvetíteni a fejlesztők felé, miközben a webdesign-t a grafikus kollégákkal készítettük.

A Spirit Hotelben újonnan létrehozott egészségprogram weboldalán, és koncepciójának kialakításában is aktívan részt vettem. A mySPIRIT egészségprogram arculatának kialakításánál, website design megjelenésél, és a koncepció kialakításában működtem közre, mint online projekt manager.
A mySPIRIT egézségprogram applikációjának fejlesztését is segítettem.

A Spirit Hotel által üzemeltetett mySPIRIT egészségprogram saját, magyar termék nagydíjat nyert termékeinek webshopját én készítettem el.

A szálloda teljes grafikai igényeit a SpiritOne Kreatív ügynökség szolgálja ki, így a grafikai vonalon is nagy rátekintésem van a szállodai piac ezen részére, mind online, mind offline területeken is.

 

Az általunk tervezett spirithotel.hu kezdőoldala:

Az általunk tervezett myspirit.hu kezdőoldala:

Az általunk tervezett myspirit applikáció kezdőoldala:

 

A szállodák mellett, a cégcsoporthoz tartozó nyelviskola, az Alfapont Nyelviskola weboldalát is én tartom karban, ahol a tartalmat módosítom kérések szerint. A nyelviskola lényege, hogy alfa állapotban, mély ellazulás állapotban, ébredés és elalvás előtt éljük át, vagy relaxáció, meditáció során. Ekkor leghatékonyabb a tanulási folyamat és képességeink ugrásszerűen megnőnek.

 

 

Egyéb projektek melyben részt vettem: