Egyéb munkáim

Online marketing tervezés és kivitelezés

Partnereim akikkel együtt dolgozunk, dolgoztunk.

NORMARK HUNGARY ZRT.A Normark Zrt. egy komplett online marketing stratégia megtervezésével és kivitelezésével bízott meg. Az organikus facebook mellett, a facebook hirdetési kampányokat is én kezelem. A stratégia része az e-mail marketing felépítése, üzemeltetése. Landing oldalakkal, inteligens pop up kampányokkal tesszük komplexszé az együttműködést. FRISS! A sikeres indulás után hosszú távú együttműködést írtunk alá! Ezentúl minden online marketing tevékenységet én készítem a Normark Hungary Zrt. számára.

#online-marketing, #facebook-posztok, #facebook-hirdetesek, #emailmarketing, #landing-oldalak, #szövegírás,

 

RESTUBE – SHORTWAYS KFT.A Restube egy biztonsági eszköz, derékra rögzítve, a vízben veszély esetén meghúzva a zsinórt, felfújódik egy mentő pólya. Hazánkban még nem ismert termék. A magyarországi kizárólagos forgalmazó keresett meg, hogy a weboldal és webshop keresőoptimalizálását végezzem el.
Feladatom volt még a kb 70%-os készültségben lévő weboldal és webshop befejezése.
Sok munka van még hátra, cél, hogy a jövő évi szezonra felkészüljünk.
#keresőoptimalizálás, #online-marketing, #szövegírás,

 

MALL MINERVA KERESKEDŐHÁZA Mall Minerva Kereskedőház tulajdonosa konkrét elképzeléssel keresett meg. Újonnan nyíló kereskedőházhoz illeszkedő weboldalt szeretett volna. A mottójuk: A kézművesek istennőjének nevét viselő Mall Minervában kizárólag olasz kézműves és bio termékek kaphatók: divatcikkek, órák, táskák, borok, tészták, kávé és még megannyi más. Kiváló minőség, megfizethető áron.
Jó pár WordPress sablont átnéztünk, mire meglett a nyertes.
A visszajelzések alapján szeretik az oldalt, és igény van egy webáruházra is. Ez a következő lépés…
#weboldal készítés, #WordPress, #webdesign, #szövegírás, #keresőoptimalizálás

 

AGC GLASS HUNGARYAz AGC Hungary Kft. személy-gépkocsikhoz gyárt oldal- és hátsó üveget, valamint napfénytetőt a világ legnagyobb autógyárai számára.
A megbízásom egy landing oldalra szólt, ahol a sikeres pályázatokat mutatják be. Ennek megfelelően egy tipikus One Page WordPress sablont választottam. Kérés az volt, hogy a weboldal legyen minél egyszerűbb felépítésű.
Az egyes pályázatokat kategória szerint töltöttem fel, a jobb átláthatóság miatt.

#weboldal készítés, #WordPress, #webdesign, #landing, #landing page,

 

NORMARK HUNGARY ZRT. – RAPALA80A Rapala80 projekt egy olyan weboldalról szólt, ahol a horgászcikket vásárlók a blokkon található kóddal regisztrálni tudnak.
A vasárláshoz kötött nyereményjátékhoz egy 4 menüpontos landing oldalt készítettem, , amin keresztül lehetett regisztrálni a játékra. Erre az oldalra hetente kerültek ki a nyertesek nevei, a játék végeztével pedig a fődíj nyertesét is itt publikáltuk.
A játék lejártával a weboldalt megszüntették, ezért pár képernyőfotó:

#weboldal készítés, #WordPress, #webdesign, #landing, #landing page,

 

SÁRBOGÁRD ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZETA Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet agrár részlege kért fel projekt munkákra. Prezentációkat készítettem, agrár eseményekre szórólapot terveztem. Az idő alatt, míg saját agrár online vállalkozásom üzemeltettem, volt olyan kiállítás, ahol társkiállítóként vettem részt a Vidék Bankjával. Ekkor a stand kialakításában is részt vettem.

#arculattervezés, #szórólaptervezés,

Az általam tervezett szórólapok egyikei:

 

 

 

 

 

 

 

BEERPACK.HU2015-ben saját ötlet alapján elkészítettem Magyarország első olyan webáruházát, ahol magyar kézműves sörválogatásokat lehetett vásárolni, dobozba csomagolva.
Az ötlet nagy sikernek bizonyult, igazi garázs vállalkozás, ahol valóban egy garázs volt tele sörrel, és Tamarával készítettük elő a csomagokat.
Az ötlet egyszerű volt: Felkerestük szinte az összes kézműves sörfőzdét. Egyedi jellemzők alapján fantázia nevekkel láttuk el a csomagokat, amikbe 9 üveget tettünk, általában 3-3-3 elosztásban különböző típussal, különböző főzdéktől. Nem egész egy éves üzemeltetés alatt közel 1000 (!) db kézműves sörcsomag került kiküldésre. A webshopot 1 évig üzemeltettük Tamarával és mivel egyre több helyen lehetett beszerezni az addig kuriózumnak számító kézműves söröket, így a site eladás mellett döntöttünk. Az új tulajdonos továbbra is üzemelteti a webshopot. Megváltozott formában, de a webshop továbbra is elérhető, BeerPack.hu néven.

#weboldal készítés, #webshop, #WordPress, #Shoprenter, #online marketing, #inbound marketing, #email marketing, #landing page, #optimonk, #adwords, #analytics, #szövegírás, #online stratégia, #social média, #arculattervezés, #logótervezés,

 

 

AGROPIAC.HU2009-ben egy barátommal az első saját online projektembe kezdtem. Egy mezőgazdasági online piacteret készítettünk, ahol a mezőgazdaságban dolgozó kisemberekre fókuszáltunk. A célközönségünkben nagy sikert arattunk, viszont a szűk réteg miatt, a növekedés minimálisra korlátozódott.
Az egyik legnagyobb hírportál (MMG Online) velünk készült interjúját itt tudod elolvasni.

Több kiállításon is részt vettünk (Agro Mash Expo, Kaposvári állattenyésztési napok …) Több olyan újdonságot igyekeztünk bevezetni, ami az mezőgazdaságban még nem használt senki: online csak ma kuponos vásárlás, érdeklődés alapú hirdetés fizetés stb.
Ez a projekt azért is nőtt nagyon a szívemhez, mert ez volt az első online vállalkozásom, itt készítettem először weboldalt, itt tanultam meg használni az a Google Adwords-öt, az Analytics-et. Az AgroPiac.hu-nak csináltam az első facebook oldalt, az első facebook hirdetéseket.

Pár gondolat a weboldal bemutatkozó oldaláról:

Ahhoz, hogy a felhasználóink minőségi termékek közül válogassanak, fontosak a megfelelő partnerek is. Partnereink számára egy új rendszert fejlesztettünk ki. Tapasztalataink szerint, nyugodtan fogalmazhatok úgy, hogy legelőször nálunk hirdethetnek cégek ilyen formában. Bevezettük a konkrét érdeklődők utáni díjszabást. Egy kereskedő cég miért fizetne azért mert egy weboldalnak naponta több tízezres látogatottsága van, viszont az Ő hirdetéseit szinte alig látják? Mi csak akkor kérünk – minimális – díjat, ha konkrét érdeklődés érkezik egy hirdetésre.

Kuriózum az agrár életben, hogy mezőgazdasági, agrár weboldalak közül először itt vehető igénybe a már jól ismert kuponos kedvezményes vásárlás! Nálunk ez így fest: Csak Ma! Minden nap más más terméket kínálunk, természetesen kedvezményesen.

Programok között pedig mindenki előre láthatja hova érdemes kilátogatni.

A weboldalt 2015 év elején vásárolta fel egy mezőgazdaságban elismert vállalkozás. Az oldal jelenleg is üzemel.

Velem készült interjú:

#weboldal készítés, #webshop, #online marketing, #inbound marketing, #email marketing, #landing page, #adwords, #analytics, #szövegírás, #online stratégia, #social média, #arculattervezés, #logótervezés,

 

EGYÉB PROJEKTJEIM


   

A Bookta Kávézónak és a Sunny Lounge Étteremnek 360°-os videót készítettem. A Sunnyban egy Élisás Jr koncertet is felvettem.  A videók:

Bookta Kávézó

Sunny Étterem

Eliás Jr élő koncert a Sunny étteremben!