Normark Hungary Zrt.

A Normark Hungary Zrt-vel már dolgoztam korábban együtt egy projekten. (Rapala80). 2018 január elejétől pedig az online marketing folyamatokban dolgozunk együtt. A Normark Zrt. egy komplett online marketing stratégia megtervezésével és kivitelezésével bízott meg. Az organikus Facebook mellett, a Facebook hirdetési kampányokat is én kezelem. A stratégia része az e-mail marketing felépítése, üzemeltetése. Landing oldalakkal, inteligens pop up kampányokkal tesszük komplexszé az együttműködést.

A Normark az alábbi márkák hivatalos nagykereskedője Magyarországon: Rapala, Shimano, Storm, Blue Fox, VMC, Sufix, Dynamite Baits, Marttiini, PowerPro, Plano.

Online marketinget a cég eddig nem folytatott, így mindent az alapoknál kezdtünk. A facebook oldalon szuper tartalmakat publikáltak, de kevés emberhez jutottak el.

Főbb feladataim az online marketingben:

Facebook kampányok

Kampányokat tervezek és kivitelezek.

Analytics

Riportok készítése, folyamatos viselkedés elemzés.

Hírlevelek és eDM

Elkezdtük az e-mail címek gyűjtését. A címeket szegmentálva gyűjtjük, az érdeklődési körnek megfelelően. A szegmenseknek megfelelő e-maileket készítek, és küldök ki. Szoftverként a MailerLite-ot használom.

Landing oldal

Kampányokhoz készítek landing oldalakat, melyek a kampányok sikerességéhez nagyban hozzájárulnak. Landing oldal készítő szoftvert alkalmazok, HTML és CSS alapokon, a best practice szerint. A landing oldalak teljesítményét is folyamatosan mérem, tesztelem, hogy lehet nagyobb konverziót elérni egy-egy kampánnyal. Landing oldal készítéshez Instapage szoftvert használok

Viselkedés alapú kampányok

OptiMonk kampányokat is alkalmazok egy-egy kampány erősítésére. Viselkedés alapú popup-okat állítok be, hogy mikor és kinek, mi jelenjen meg. Ennek a beállításait napi szinten ellenőrzöm, és állítgatom, finom hangolom. E-mail cím gyűjtésre már az első naptól nagy hangsúlyt fektetek az intelligens pop-up-okkal.

 

Egyéb online marketinggel kapcsolatos tevékenységek végzek.

Szeretem, ha a számok beszélnek, és kerülöm a bullshit-et.